01 juni, 2011

For en fin dag!

Hei hei!

I dag har vi hatt besøk av Aleksander Eilertsen fra Sentralstryret. Han har vært på skolebesøk på Stangnes og tross konkuranse fra AUF, som var der samtidig og delte ut vafler, fikk han vervet en del nye medlemmer! :)

Senere holdt han ei flott innledning for oss om SU sin skolepolitikk, som jeg tror vi alle til slutt ble enige om at er den beste. Det var bra oppmøte, med både gamle kjente og nye kule folk.
Vi fikk også litt tid til å diskutere kulturtilbudet til ungdom i Harstad og dette blir mest sannsynlig temaet på neste møte, så hvis du syns at kulturtilbudet kan forbedres og f.eks. er i mot at plastelina skal legges ned bør du definitivt komme til 2. etg. på plastelina, torsdag klokken 18.00!

Til sist vil jeg minne om at det arrangeres regional konferanse i Tromsø til helga. Der møtes masse kule SUere fra hele Nord-Norge. Det blir ei super helg du ikke vil gå glipp av og alle er hjertelig velkommne!
Hvis du vil ha mer info er det bare å sjekke ut facebook-eventen her: http://www.facebook.com/event.php?eid=112600745490633 :D

-Suzana2 kommentarer:

  1. Elise ! :D02 juni, 2011

    Digg dag! nu har vertsfamilien i kvæfjord sørga for at bergensern fikk se midnattsolformørkelsen (hans første midnattsol ever).

    Gira på helga, håpe flere harstadfolk kommer me! båt 1400! :D

    SvarSlett
  2. Skulle ynskje eg kunne vore der! Høyrast ut som ein strålande dag :)

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)