22 september, 2010

Årsmøte

Det har faktisk gått nesten et helt år og i morgen blir det Årsmøtekveld i HKSU!

Vi skal ta for oss årsberetningen fra det forrige år, planen for neste, budsjett og ikke minst valg av et nytt styre!

Årsmøtet er det viktigste og høyeste organet i lokallaget, det er nå vi skal vedta fremtida og det er nå man kan komme med ros og ris.

Alle medlemmer er hjertelig velkommen til å delta, og vi håper alle kan ta seg tida til det, din mening teller!

Hvis du lurer på noe som helst, ring Ingrid på 48091495

- Det avtroppende styret :)

2 kommentarer:

 1. Kan ikke dere skrive et innlegg om hvordan man blir medlem i hakvsu, hva man må gjøre, hva man kan forvente og hva som forventes av deg? Eller omså bare lenke til et sted der jeg kan lese om det. Vil gjerne bli medlem hos dere, men vet ikke helt hva det egentlig innebærer. Kan jeg f.eks. bare være et slags "støttemedlem" som betaler kontigent og holder meg nogenlunde oppdatert, men ikke gjør så mye annet? (er ganske lat) Takk på forhånd ;)

  SvarSlett
 2. Hei! Beklager at dette har tatt en evighet!

  Om du vil bli medlem i SU kan du gå inn på www.su.no og melde deg inn. Som medlem av SU får du medlemsbladet vårt Kraftverk i posten fire ganger i året, og du får mulighet til å bli aktiv. Dersom du bor et sted hvor det allerede finnes et lokallag så kan du bli med der og lære om politikken vår, være med å utvikle den, og kulest av alt: bidrå til å endre ditt lokalsamfunn. Ellers har SU nasjonale, fylkesvise og regionale konferanser hvor man treffer andre SUere og lærer om hva og hvordan vi kan endre samfunnet til det bedre.

  Du kan også være et uaktivt medlem - støttemedlem :) Da betaler du medlemskontingent og får blad i posten samt tilbud om å delta på aktiviteter, men du må ingenting ;)

  - Elise

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)