07 juni, 2010

Regional Conference of Awesomeness and Socialism!

Denne helgen, folkens, da er det eeeendelig klart for det vi har gledet oss til!! Nemlig den regionale konferansen for Isødet. I år finner den sted i Tromsø på Borgtun skole. Skolen var tatt ut i streik, men den ble heldig vis avblåst, så vi kan være der alikavell :D

Her kommer litt praktisk info:

For oss fra Harstad og Kvæfjord blir det avreise med hurtigbåt på fredag kl. 13.45.
Vi skal sove på en skole og derfor er det sykt lurt å ha med seg sovepose og liggeunderlag. Smarte ting å ta med er tannbørste og andre saker for og holde seg ren og pen :) + noe og skrive på og med.


På konferansen får vi mat, så det trenger du ikke tenke på.

Søndag må vi desverre forlate :( Vi drar med hurtigbåten som går kl. 20.00. Dette betyr at det blir mye dautid fra konferansen er ferdig til vi reiser hjem. Vi får mulighet til å fikse matpakke, men det er kanskje lurt og ha med seg litt penger til å kjøpe seg noe å spise om man blir ekstra sulten. Og hvem vet.. kanskje finner vi på noe gøy mens vi venter :D Som å øve til fotballturneringa på sommerleir, eller lage nummer til SU grand prix!

Bildet er fra Rød Agenda (aka Kakekonferansen), den forrige regionale konferansen for Isødet :)Ellers så håper jeg å se alle på oppstartsmøtet til Palestinakomiteen i morgen kl 18.00 på Høgskolen! Og at mange vil være med å male banner til konferansen etterpå :)

- Stor klem fra Ingrid og resten av styret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)