03 mai, 2010

Regional konferanse

Årets regionale konferanse for Isødet skjer 11. -13. juni i Alta i Finnmark

Hva: Regional Konferanse for Nordland, Troms og Finnmark
Hvor: Alta, Finnmark
Når: Fredag 11. juni til søndag 13. juni
Hvem: for nye og gamle medlemmer og for alle som er interessert i SU :)

Reise:
Reisen er som alltid dekket av SU for folk som bor i Nordland, Troms eller Finnmark. Det blir å gå en buss i Troms som plukker opp medlemmer på turen (dette gjelder da HKSU) Mer informasjon om reise kommer her etterhvert, men det er viktig å huske at du selv som regel legger ut for reise, og at du kan sende inn reiseregning etter konferansen for å få tilbake pengene. Dersom du trenger at vi bestiller flybilletter til deg, så skriv dette i påmeldingen din.

Overnatting:
Husk at som alltid sover vi på klasserom, og dermed burde du ha med deg sovepose og liggeunderlag!

Mat:
Det blir fikset felles måltider, men du burde ha med deg penger til å handle i kiosken som blir

Programmet:
Det komme et sykt bra program, som skal avsløres litt etterhvert! Men vi kan allerede nå avsløre at det VIL BLI ISØDET GRAND PRIX! Et underholdningsarrangement som er fast ingrediens i SU-arrangmenter. Her er det bare å finne fram kreativiteten og melde seg på som person eller gruppe, med sang, dans og alt i den kategorien der. :)

Om du har noen spørsmål er det bare å ringe!
Ta kontakt med Katrine, 95749548

Ikke alt er helt avklart, så det kan komme endringer på tid, sted program og slikt :)

Send en epost til troms@su.no med informasjonen under for å melde deg på:

Navn
Alder
Lokallag (om du ikke veit, skriv bare hvor du bor)
Epost
Mobilnummer
Mat-issues (allergier, kjøtt eller ikke kjøtt)
Navn og tlfnummer på en kontaktperson (foresatt, foreldre, samboer etc). Dette er kun for at vi skal kunne kontakte noen dersom det skulle skje deg noe :)

Meld deg på I DAG! NÅ!

Det blir selvsagt awesome. Konferanser er noe av det gøyeste man kan være med på med SU. I tillegg til masse god skolering og aktivisme, så får man møte nye og gamle kamerater. Sett av datoen på kalenderen din, meld deg på og kom til Alta for ei fantastisk bra helg!

2 kommentarer:

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)