08 april, 2010

Tilbake etter påske :)

Vi har startet opp etter påske, dere!
Fremover blir det selvfølgelig medlemsmøter, i tillegg til videre arbeid med åpningstidene på Helsestasjonen! En viktig sak, og vi jobber på, altså! Vi har til nå samlet underskrifter i byen en lørdags formiddag, snakket med sjefshelsesøster om hva bør gjøre og hvem vi bør snakke med. Og Elevrådsstyret på Stangnes har satt i dag satt i gang en flott runde på skolen der de også samler inn underskrifter. Fantastisk bra!
(Meld deg også inn i Facebook-gruppa for å vise din støtte)

Vi har idag tenkt å se en episode av det veldig omtalte Tv-programmet Hjernevask. Der hovedgreia er Biologisk påvirkning vs. Sosial påvirkning
Veldig interessant, og du trenger ikke å ha sett programmet før.
Etterpå tar vi og diskuterer det vi har sett. Vi skal rett og slett kaste oss med i debatten.


OG: Det var lenge avtalt at Bård Vegar skulle komme idag, men han mistet visst flyet til Evenes. Så den planen går i vasken! Eller utsettes, som vi har fått lovnader om.


Ser deg forhåpentligvis!
- Styret

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)