15 april, 2010

Møtevirksomhet og Norsk Folkehjelp

Hei, alle!

På møtet i kveld tenkte vi å se episode 2 av programmet Hjernevask som går på nrk1. Denne episoden handler blandt annet om foreldreeffekten. Er det hjemmemiljøet eller gener som bestemmer om vi ligner på forledrene våre? Og hvorfor er noen barn flinkere på skolen enn andre? Vi diskuterer etterpå :)

Og så blir det kanskje litt kake :)


I år har vi blitt kontaktet av Norsk Folkehjelp. De pleier å ha en aksjon hvert år på 1.mai, og de spurte om vi kunne stille med bøssebærere, og det kan vi jo selvfølgelig!! Pengene fra årets aksjon går til inntekt for organisasjoner i Ecuador, Kambodsja og Sudan som arbeider for rettferdig fordeling av makt og resurser. Vi snakker mer om dette på møtet og avtaler hvor mange som kan være med :) Vil du lese mer om årets aksjon kan du sjekke ut nettsidene til Norsk Folkehjelp!

Tilslutt, kjempebra innsats av de som samlet underskrifter på torget sist lørdag!! Dyktige mennesker! :)

- Sees ikveld! Hilsen fra Styret.

2 kommentarer:

  1. Æ ankommer i skjelvanes tilstand, etter min første kjøretime i dag. æ skal prøve å ikke kjøre over nån av dåkker på vei til kontoret.


    (:

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)