14 april, 2010

Dag 2 på torget!

Et feiende flott banner! Med Arne og Joakim, og Elise bak kamera!

Lørdag 9. april var vi en liten gjeng i sentrum og fortsatte innsamlingen av underskrifter for bedre åpningstider på helsestasjonen for ungdom!
Vi fikk godt og vel 200 signaturer før det begynte å regne. I tillegg til de vi har samlet tidligere, elevrådet på Stangnes samler og snart, snart, veldig snart elevrådet på Heggen også får samlet, begynner det å bli noen! Byen måtte også pyntes med plakater og flygere.
Drita bra.


Elise får underskrifter fra noen trivelige jenter på 12 og 13!


Når man skal gå rundt slik og samle underskrifter fra fremmede folk, er det klart at man treffer på enormt mange ulike folk! Lørdag var ikke et unntak. En gammel dame som skrev under fordi "Ja, jentan må få henta sæ angrepille, så de kan få angre, ja, de ska få angre!", en fyr kunne ikke skrive under fordi han har mista skriveevnen etter slag, men likte det vi drev på med, og jammen fant vi ikke Jehovas Vitne! Som ikke ville skrive under fordi "Jesus skal endre åpningstidene." Ganske gøy, vil vi påstå!
Differansen mellom alderen på alle som har skrevet under er også ganske fantastisk. Vi har alt fra 11-12, til 40 (og noen uten, siden man aldri spør en dame om hennes alder) og helt opp til 60-årene.

Smart flygerklistring!

Når vi ser oss fornøyde med antall underskrifter skal vi sende dem oppover i systemet, og håpe på det beste. Det blir selvfølgelig best, for vi er flinke, og når folk samler seg for slike saker, MÅ det nesten funke!

Fredrik i aksjon.


Vi elsker lokale saker, som det er lett å engasjere seg i, lett å få folk med på og som har så stort potensiale og sjanse for å bli endret ganske kjapt. Det er den viktigste forandringen som først og fremst skjer på lokalt plan!

Håper DIN underskrift er å finne på listene våre ;)

Stay tuned!

Flinke Frida!

5 kommentarer:

 1. det dær så vældi arti ut :O.. wish i was there!!!

  SvarSlett
 2. veldig flott å se så engasjerte unge mennesker

  SvarSlett
 3. Hehehehehhe, fant nån av blinkskuddan fra den dagen på mobilen min!

  "D e jo bare å slutte å pule!!!" - mann i 40åran
  "Æ har basillefobi, men du må gjerne skrive navne mitt" - jente på 20ish
  "Vi hakje ti for vi e ØLTØRST!" - gruppe på 5 i 50åra

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)