08 mars, 2010

Gratulerer med dagen, søstre!

8. mars - gratulerer med dagen, søstre!I dag står vi på stand på Stangnes og Heggen vgs, det ryktes om gratis godis til jentene, og vi samler underskrifter for bedre åpningstider på ungdommens helsestasjon i Harstad. Skikkelig vinn-vinn situasjon, stikk innom og si hei!=)

8. mars er den internasjonale kvinnedagen, og nå er det akkurat 100 år siden den første gang ble feira. I Harstad blir det arrangement i kantina på rådhuset, kl 1900. Det blir appeller ved Kirsten Evjen, Nadia fra Georgia, og ved vår egen Ingrid Bergvoll Stavrum. Kake og kaffe blir det også, og Suzana Marie Costa Johansen stiller med musikalsk innslag.

På Borkenes blir det også arrangement på Fårebygget, det hele starter kl 1900 hvor bl.a. Elise Hammari skal holde appell.

Kampen mot skjønnhetstyranniet og gubbeveldet, for likestilling og frihet, er en kamp vi skal vinne sammen, så still opp og ta med deg alle vennene dine, vi maner til kamp!

Til alle dere råtøffe jenter i lokallaget og hele organisasjonen, her kommer en ekstra gratulasjon fra lokallagsstyret i Harstad/Kvæfjord SU:

Dere er uunnværlige, fantastiske mennesker som vi er enormt stolte over å få kjempe sammen med! Gratulerer med dagen!

Kameratslig
Elise, Ingrid, Joakim, Marthe og Andreas

1 kommentar:

  1. Tusen takk og gratulerer med dagen til dokker også!

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)