21 mars, 2010

En liten oppdatering

Heisann!
Vi har hatt en stille periode på bloggfronten nå, men det betyr aldeles ikke at vi har ligget på latsiden ellers!

For en uke siden kom mange av oss hjem fra tidenes feministiske konferanse sammen med de andre i Troms SU. Blant oss var noen helt ferske og selvfølgelig de gode gamle. Vi fikk velge mellom grunnskoleringer i bland annet sosialisme og feminisme, eller vi kunne gå på innledninger for viderekommende med temaer som f. eks. imperialisme og Marx vs. Beauvoir :) Natt til søndag ble det malt dødskule bannere som ble hengt opp rundt om kring i Tromsø. Dette var bare noen av alle de awesome tingene vi gjorde på konferansen. Kort oppsummert var det sykt lærerikt og fantastisk morsomt.

Og ikke minst! Nå i helga, på lørdag, startet Harstad/Kvæfjord SU aksjoneringen for å få utvida åpningstidene på helsestasjonen for ungdom!! Vi stilte oss opp på torget fra kl 1200 og noen timer utover med underskriftslister og flygere. Vi samlet rundt 400 underskrifter :) Planen er å aksjonere noen lørdager framover og litt sånt. Dere får høre mer når det skal skje noe! Og takk til alle som var med og hjalp til på lørdag. Det var en meget vellykket aksjon

1 kommentar:

  1. Driiitfett! æ høre rykta om at Joddski skrev under på kampanjen!? ARTI! :D

    Forvente pressemelding fra aksjonen og saken i trykk seinest tirsdag æ :p

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)