19 januar, 2010

Hei HKSU

Forrige medlemsmøte, torsdag 14. var kombinert ekstraordinært årsmøte, der vi fikk på plass alle vedtakene angående oppretting av bankkonto og registrering i Brønnøysundregisteret, så nå går det bare oppover, altså!

I dag kommer Tore Ruud fra Harstad Nei til EU, og holder innledning om nettopp EU. Tore Ruud har masse kompetanse innenfor dette, så de som har ønsket mer EU-skolering har masse å vinne på å komme, og spørre om hva det måtte være.

Vi har som kjent fått møterommet vårt i 4. etg tilbake, på betingelsen at vi har en SV-er med oss som nøkkelperson osv. En voksen person holder også, så vidt vi har skjønt. Greia er bare at alt skal gå rolig og pent for seg.
Vi har funnet "barnevakt" til idag, men oppfordrer alle til å spørre hjemme om det er noen som har anledning å være med oss en torsdagskveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)