08 januar, 2010

Bannermaling OG aksjon!! (does it GET any better..?)

I dag skal det være noe så fantaaastiisk som BANNERMAAALIING!!!! Det er noe av det morsomste som finnes, iallefall med de rette folkene (jada, jeg kommer..)
Uhuu.. Det kommer til å bli fantastisk bra! Det begynner kl. 1800 og kommer til å være der vi (for tiden) alltid er, nemlig møterommet på Radio Harstad! Så kom dit og vær en hit (unnskyld, men jeg er syk idag!)... Vi ska iallefall male sinnsykt kule bannere som vi skal bruke imorgen, for imorgen skal vi ha aksjon!


Ja, imorgen (altså lørdag) så skal vi ha aksjon! Vi skal markere at det er ett år siden krigenføringen mot Gaza. Vi skal gjøre masse kule ting! Blandt annet skal noen gå rundt i butikker og merke av israelske varer. Vi skal også ha en stand i byen der vi deler ut flyers! En ting vi også vil gjøre er å lage et stort banner som skal være som en slags mur, dette er for å gi harstads befolkning en brøkdel av en smakebit på hvordan det er å leve i et slikt undertrykt samfunn som palestinerne lever i. Dette blir dritkult!

Møt opp klokka 12 på torget i byen!

Og folkens, husk at det er vinter. Lørdag kan bli en kald affære, det var det i fjor! Kle på dere :)

7 kommentarer:

 1. yes! :) æ glede mæ t å aksjonere :D

  SvarSlett
 2. OH YEAH! Dette blir braa! <3

  SvarSlett
 3. DIGG. <3 æ glede mæ, alt for lenge sia sist vi aksjonerte skikkeli

  SvarSlett
 4. Takk før at man får beskjed så jævla seint :(

  SvarSlett
 5. ka du surmule etter? d va nån som sa at du skulle komme idag, så æ tenktekje på d.. Men imårra blir d demo, da kommer du joakim! :)

  SvarSlett
 6. Tja... du får ringe... :D ves æ har lakt mæ får du ikke tak i mæ.. men ves æ fortsat e oppe så går det bra :D

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)