01 desember, 2009

skole, taleteknikk og pepperkaker!

Hei alle!

3. desember er dagen, da skal fremtida til Elvemo, og hele skolestrukturen i Troms fylke avgjøres. Vi snakker om to dager, og det er utrolig viktig at vi holder trykket oppe disse to siste dagene. Fortsett å send mail, skriv personlig og gi fylkesfolka fra AP, Krf og Høyre virkelig beskjed om hva som er rett og galt. Har selv skrevet til Krf-ere, og innerst inne virker det ikke som om de har særlig lyst til å gjennomføre den helvettes planen.


Ang. torsdagen som kommer så vet vi enda ikke hvor vi skal være. Ting går ihorvelig sakte, og vi skjønner fremdeles ikke hvorfor vi og alle andre enn kommunestyregruppene er kasta ut av 4. etasjen. Vi maser så det ljomer etter, før eller siden må vel noen ha et fornuftig svar til oss - helst "JA, vær så god her er nøklene, fortsett i 4. etasjen." Det er lovt å håpe, sant ;)

Tema for torsdag er i alle fall tale- og debatteknikk. Steinar Solaas (Evenes SV) kommer for å holde et lynkurs for oss, og vi håper å se så mange som mulig av dere. Dette er god trening både for diskusjoner, debatter, apeller, men også all form for muntlig fremføring i klasserommet eller på arbeidsplassen. For at vi skal bli hørt må vi kunne snakke så folk forstår, og det skal vi lære mer om på torsdag =)

Det nærmer seg jul, og vi er åpen for innspill til hva som skal gjøres på juleavslutninga den 17. desember. Foreløpige ønsker inkluderer pepperkaker med personlig preg, film, gløgg og kos, hva vil du ha?

Vi sees på torsdag, det kommer nærmere beskjed om hvor så snart vi vet det selv!

kameratslig
Elise og resten av styret i HKSU

1 kommentar:

  1. 17. Desember e siste skoledag dettan semesteret her nere :) Det e en fantastisk dato, primtall og alt, og nu har den spesiell meining for doc der oppe og! Kor festlig :D

    Sku gjerne vorre der og tadd del. E der i sjela!

    Ps, man har blitt flink tel unlatelse av norske bokstava mens man bruke skoledata, neh? ;)

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)