16 desember, 2009

Juleavslutning i morgen

Hei alle!
Minner bare på om at i morgen, torsdag den 17. er det juleavslutning for HKSU og i den anledning ønsker vi at DU skal komme og være med, så sett av kvelden for å joine.
Det blir tidenes trivelig, selvfølgelig! Vi skal spise søte saker, leke (Ingrid har bestemt at fotleken skal lekes, om så ute på isen. Det hadde forresten vært dritgøy) og kose oss og sosialisere som de gode sosialister vi er. Vi er veldig åpen for aktivitetsforslag, så finn ut og rop ut.
I tillegg skal vi også få prøvd å planlegge møtene etter jul og nyttår, hva vi skal ha innledninger om oSV. :)

Det blir antagelig siste gangen vi er på møterommet til Radio Harstad (Rådhus 1B), så der skal du altså møte opp i morgen også.
Ta med deg en venn eller ti og kom klokka 18.

2 kommentarer:

  1. Jeg satser på å komme innom denne gangen! Det har vært så sykt lenge siden nå, at jeg ser det tvingende nødvendig å komme innom!

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)