23 desember, 2009

God Jul :D

Hei alle sammen :)

Nå er lille julaften nesten over og den store dagen er snart her. Julestemninga kom kanskje litt seint i år, men nå er den definitivt kommet sammen med snøen! Håper alle koser seg med familie, venner og masse julekaker.

Her kommer en kjempediger juleklem fra alle i styret Harstad/Kvæfjord SU til alle i vårt vakre lokallag og alle dere andre som er med på å spre herlig julestemning! Kos dere med gaver og julemat på julaften!

Vi er bombesikre på at neste år kommer til å bli fantastisk! Vi skal male Norge rødt! Ikke bare i anledning julen, men permanent! Vårt ønske for det nye året er at alle dere fortsetter å være fantastiske mennesker og fortsetter å prøve og forandre verden!


GOD JUL og GODT NYTTÅR!! :D

Julehilsen fra Ingrid, Elise, Joakim, Marthe og Andreas <3

4 kommentarer:

 1. Glede sæ skikkelig te julestemninga kommer :D
  Goo Jul og GoD nytt år xD
  E skikkelig glad i dokker alle <3
  Hilsen Joakim... :D

  SvarSlett
 2. Så dere skal altså "male" Norge RØDT,sier dere,lol:D

  Ja,lykke til i ett land der nesten halvparten av befolkningen stemmer Blått og Fremskrittspartiet,for ikke å snakke om Harstad som er den MEST utpregede FRP-Byen i hele Nord-Norge,og takk og pris for det:)

  P.S: Får ikke skrevet noe navn,da man må ha konto på ett eller annet vis,så må dessverre skrive Anonym,men hadde det vært mulig å skrive navn,hadde jeg kalt meg for ett av mine mange Nick,i politiske sammenhenger slik som denne,bruker jeg nicket Frepper:)

  Hilsen FREPPER:D

  Heil FRP:)

  SvarSlett
 3. P.S: M tanke på "alle" kommentarene til deres TOTALT ignorerte "Bevegelse" og Blogg,så burde det vel ikke akkurat være så vanskelig å holde oversikten over alle kommentarene,eller hva,ha,ha,ha - AntiFa:)

  Hilsen FREPPER:D

  Heil FRP:D

  SvarSlett
 4. Å, så søtt av Freppern =) Å kalle oss totalt ignorert e jo en liten overdrivelse, når du faktisk har tatt dæ tia til både å stikke innom, samt legge igjen hele to kommentara.

  Kan d jo hende d blir litt artiar i Harstad den dagen Fpu faktisk utrette nåkka. HKSU samla 1000 underskrifte for billigere kollektivtrafikk, og sendte krav om billigere ungdomsprisa på buss. sjekk 177troms du, så ser du at vi har utretta nåkka.

  Go jul til dæ og dine :)

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)