25 november, 2009

Torsdag i Harstad

Litt info til HKSU:
I går samlet fagforbundet og represtentanter for alle de truede videregående skolene i Troms seg og snakket om skolestruktursaken.
De fant ut at det skal arrangeres demonstrasjon i Harstad sentrum torsdag 27., altså i morgen, mot nedleggelser/flytting og sammenslåing av linjer og skoler i fylket.
Den skal være på torget klokka 13:00. Midt i skoletida, ja, men flere av klassene som kan rammes har blitt gitt fri for å få delta. Bl.a 1. og 2. Media og formgivningsfag. Elevene ved Elvemo kommer og selvfølgelig en hel del flere. Vi forventer ikke at du skal delta, men HKSU er i allefall representert med bl.a Elise og Ingrid som skal holde appeller, og flere fra de andre skolene.

Over til en annen viktighet - medlemsmøte.
På møtet i morgen skal vi prate om nettopp skolestruktursaken, siden den nå er såpass svær og viktig i disse tider. Vet at det er mange som ikke føler seg helt og fult oppdatert på hva som skjer, har skjedd og hva som kommer til å skje, men det skal vi ta opp i morgen!
Oppfordrer alle til å komme, både de som er godt innført i saken og de som føler de mangler noe informasjon eller har spørsmål.

Etter utestengelsen fra vår kjære 4. etasje i Rådhus 1B, holder vi fremdeles til på møterommet til Radio Harstad, om det skulle endres får medlemmene i HKSU uansett mitt ukentlige spam på mobilen i morgen! :)

Og ellers: alle kan komme! Det er et åpent møte.

Dessuten: Husk å melde dere på Natur og Ungdoms festspill mot oljeboring i helga!
Info om påmelding her

5 kommentarer:

 1. Superbra! Jeg er med dere på demonstrasjonen i hjertet og tankene<3

  SvarSlett
 2. 3. klasse på musikk- og dramalinjen kommer også og holder et lite show for å vise LITT av hva byen vil miste om dramalinjen blir flyttet til Tromsø.

  SvarSlett
 3. GUDD. æ gru-glede mæ til apellen!

  SvarSlett
 4. Jeg håper jeg er i form til å komme!!!

  SvarSlett
 5. Æ glede mæ t omskreve værson av "Messias"

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)