02 november, 2009

skolepolitikk og skolebesøk!

Malis innledning om skolepolitikk på torsdag var svært vellykket!:) (selvom vi ikke var så mange som vi er blitt vant med etterhvert.) Vi rundet smått motvillig av etter to timer med mye prat og diskusjon, et bra møte hvor alle tok ordet!


Mali fikk bankebrett i innledergave, vi fikk i alle fall inntrykk av at hun likte det.

Fredag var dagen for skolebesøk med Mali og hennes gode hjelpere, ja oss, ja ;)

Vi hadde underskriftskampanjer for å få Feministisk Selvforsvarskurs inn i skolen og for å avskaffe eksamen.
Eksamen er vel noe vi ikke får avskaffet med det første, men et sted må man begynne, og å fortelle ungdom som oss selv at det faktisk går an, det er en fin plass å begynne!
Ingen er særlig uenige i at eksamen er noe dritt, så for å få ting til å skje så gjelder det bare å engasjere seg. Sånn som det i grunn er med de fleste saker.

Noen timer på Stangnes og Heggen, en stille fredag der folk slutter tidlig osv., resulterte i 80 underskrifter for Fem.selvf og 120 mot eksamen.
Vi er superfornøyd, og har særlig trua på selvforsvarskursets fremtid i Harstad.

Det ble også noen nye medlemmer som vi håper å se igjen på torsdag! :)

Vi høres!

2 kommentarer:

  1. Var fantastisk å være hos dere :) Men har dere ikke et bilde der jeg ser litt blidere ut? ;)

    SvarSlett
  2. Joooo, om du har veldi lyst at vi skal legge d ut så kan vi d, men... men surleppa di her feile, for å være helt æli, du ser jo nestn blid ut. æ kan legge til d kor du storglise når æ kommer hjem ;)

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)