11 november, 2009

Hva skjer?

Heyo! =)

For dere som var borte forrige torsdag, eller bare er nysgjerrige, her har dere temaene vi skal igjennom fra og med i morgen til midten av februar. Vi har tillatt oss å ikke sette dato for hver enkelt tema, da det gjør det lettere å skaffe de best egnede innlederne til hvert tema.

- Fagbevegelsen og arbeiderrettigheter (LO, NHO)
- Tale og debatt
- EU og EØS
- Skeiv teori
- Internasjonal politikk (her er det lovt å komme me spesifikke temaforslag!)
- Oljeboring i Lofoten og Vesterålen
- Helsepolitikk (kom gjerne med mer spesifikke tema innenfor helse!)

Førstkommende torsdag, altså i morgen, blir det innledning om den norske fagbevegelsen. Frode Bygdnes fra Rødt i Harstad tar den ;)

Forøvrig viser det seg at alle, inkludert oss, som dro nytte av møterommet i 4. etasje på rådhuset nå er stengt ute. Noen (kommunestyret visstnok) fant ut at det var en bra måte å spare penger på, så de bytta ut låsen forrige uke. Vi er foreløpig forvist til et møterom i kjellern.

Så håper vi at alle sammen kommer, og to-tre ting til:

1. LES blogginnleggene nedenfor her om Elvemo
2. KOM på grunnskoleringskonferanse+årsmøte i Troms SU til helga - Nordreisa is the place, og hakvsu@gmail.com er adressa du maser til for å få vite mer.
3. Det blir kjeks på torsdag, altså... :')

mkh
Elise og resten av styret i HKSU =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)