15 november, 2009

Grunnskolering og årsmøte i Troms SU

I skrivende øyeblikk sitter den våkne delen av Troms SU og snakker bullshit... nei, vent, revlusjonært snakk. Flere sover og noen ser Oliver Twist.
Mislykket forsøk på å se Che - Argentineren (feilet på å fikse subtitles) og 1/4 ble sittende igjen og endte opp med Tina og Bettinas videoblogg, Løvebakken og diverse morsomme klipp på youtube. Vi likte spesielt Trond Viggos kroppsprogram som omhandlet befruktning av eggcellen.

Så tok film over og flere flyttet seg ned for å spille/krige Spoon. Vi fulgte opp med en kjedelig runde Olsen der SondreSmåborgelig tapte igjen.Billiard og alternativ bordtennis har også vært sentralt.
Ellers er vi svært fornøyd med at Katrine & co har skaffet oss gjestenett. Vi har selvfølgelig også hatt innledninger om kapitalisme, feminisme og sosialisme.Mye sjokolade er fortært, men vi ser likevel at Nordreisa SU-kiosk går med underskudd.

Noen luringer fant ut at konferansen skulle bli satt helt trødd oppi nord-Troms, som betydde 7 timer i buss for Harstad/Kvæfjord.
Det ble litt spying, alkoholiserte, ekle menn og tysk-/norsktalende tyrkere som skulle til Stockholm. Elise spiste is på ferga, tross førti minus ute. Vi klarte etter mye om og men å komme oss av på riktig plass, etter å ha passert øde strekninger, Reisa Lan og div. annet vi ikke skjønte hva var (disse småbygdene, vet dere.)

Vi ble møtt av en glad velkomstkomité med et rødt flagg. Vi så flagget lenge før vi gikk av og stemninga kom på toppnivå. Sju timer i buss var glemt.
Det ble fôring, lek, formøter og mye drit vi ikke lenger husker. Givende var det i allefall. :D
Lørdagsmorgen ble vi vekt av kasseroller og brøl, død over Stine-Andrea.<3Ellers har Vilde sett nordlys, vi har demonstrert mot nedlegging av skoler i Troms, en riktig kald opplevelse. Vi har vært på loppemarked og vi har frosset enda mer. Fryser i skrivende stund. Disse nordlenningene, altså! :)

I morgen blir det et spennende årsmøte i Troms SU. Det blir nok en litt trist, men til slutt en positiv opplevelse. Vi kommer til å savne Katrine som leder, men er sikker på at den som tar over kommer til å gjøre en kjempejobb :)
På programmet står det kake etter årsmøtet, vi er spente, finnes det en Nordreisisk kake som kan toppe vår Kvæfjordkake? Tvilsomt! ;)

Vi sitter på et steingulv og Elise er redd for blærekatarr, derfor avslutter vi med dette.
Stor klem fra Harstad/Kvæfjord og resten av Troms SU! :D

9 kommentarer:

 1. Hei!

  Så fint å lese at dere har ei bra helg:)

  Jeg krever årsmøterapport i morgen:)

  Lykke til med årsmøtet! Jeg føler på meg at det nye fylkesstyret blir superbra:D

  Hils alle med høgz fra Marita<3

  SvarSlett
 2. Hei :D
  Kjenner at jeg virkelig intenst ønsker at jeg var med til Nordreisa. Det høres sinnsykt kult ut, som det altid er med mitt fantastiske SU!

  Men her jeg sitter med mitt nye røde palestinaskjerf, Che Guevara-smykke rundt halsen og hører Enjolras synge
  "Do you hear the people sing?
  Singing the song of angry men
  It is the music of a people who will not be slaves again
  When the beating of your heart
  Echoes the beating of the drums
  There's a life about to start when tomorrow comes!
  Will you join in our crusade?
  Who will be strong and stand with me?
  Beyond barricades is there a world you'd love to see?
  Then join in the fight that will give you the right to be free!!"
  tenker jeg at turen til London var helt fantastisk og jeg er klar til revolusjonen!

  Frem med det røde flagget (og rifla)!
  La revolusjonen starte!

  SvarSlett
 3. Heia fine mine:) Eg e så stolt over dåkker, å dåkker skal vette at dennan tekstn gjor meg veldig rørt. Ikkje at det skal så masse tell då, men dåkker veit no.
  Eg e gla i dåkker! Masse løkka tell videre!

  SvarSlett
 4. HIHI! Død over Stine-Andrea ! <3 YAY! Eg e elska!
  Wicked innlegg, glede meg te neste gang følkens! Dokker e fuckings awesome!

  SvarSlett
 5. Jeg elsker denne bloggen! Keep up the good work!

  SvarSlett
 6. Takk :D Æ lure på kem den anonyme e....

  SvarSlett
 7. Fantastisk, fantastisk.
  "(...)og mye drit vi ikke lenger husker." Det e det beste æ har vært borti.

  SvarSlett
 8. æ syns vi va veldig flinke her, Silje.

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)