23 oktober, 2009

Feministisk Selvforsvarskurs

Nå på lørdag 24. Oktober arrangerer Harstad/Kvæfjord SU FEMINISTISK SELVFORSVARSKURS :DPå kurset lærer jenter å få større tro på seg selv, tørre å si ifra og sette grenser.

På kurset skal vi jobbe mest med øvelser som vil øke selvtilliten. Vi øver på å sette grenser med kroppsspråket vårt, og lære enkle, fysiske sjølforsvarsteknikker. Kurs i feministisk sjølforsvar er å lære å sette grenser og ta plass ved hjelp av stemme og kroppsspråk, og lære at du er verdt å forsvare. Med feministisk sjølforsvarskurs kan du være med å endre samfunnet og din egen hverdag.

Kurset er bare for jenter og den øvre aldersgrensen er 30 år. Hvis du synes dette høres kult ut og vil melde deg på, sender du en mail til hakvsu@gmail.com med fullt navn og mobilnummer.
Det er GRATIS å være med :D men det er viktig at du melder deg på slik at vi vet hvor mange som kommer :)

Ta med deg ei venninne eller tre å kom. Kurset holder på Heggen vgs, begynner 15:30 og varer til 18:30!

Jeg kan garrantere at det blir dritbra og kjempemorsomt :)

- Ingrid

1 kommentar:

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)