27 oktober, 2009

ENDELIG! Nå kommer SU-leder Mali til Harstad!

JOHOOOO!!!! Hele 3 år har gått siden sist gang vår kjære SU-leder var på besøk! Hun kommer EEENDELIIG på besøk igjen! Og denne gangen skal hun faktisk snakke om muligens den viktigste politikken av alle. Nemlig skolepolitikken! Dette kommer til å bli uendelig interessant for Mali er ufattelig dyktig og vet mer enn Wikipedia faktisk! Iallefall når det er snakk om politikk...

Det fantastiske møtet foregår, som alle andre SU-møter i Harstad, i rådhus 1b kl. 18.00. På torsdag, selvfølgelig. Altså den 29. oktober. Det blir vannvittig kult! Det vil selvfølgelig være kjeeeeks og saaaft! Noe som er en selvfølge på SU-møter!
Jeg gleeeeder oss fantastisk mye, og det burde du også gjøre. (Ja, det står; jeg gleder oss mye). BRING YOUR FRIENDS AND BE COOL OR DON'T AND BEE A FOOL!

3 kommentarer:

  1. Aleksander får d til å høres ut som tidenes fest! Lett at d blir d :D

    SvarSlett
  2. HAHAHA! Lett at æ vil se FLERE blogginnlegg fra Aleksander!

    SvarSlett
  3. ahaha, hjerte- og lungelig! <3

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)