10 september, 2009

Update! endelig :)

Oioioi som det suser og går! og den elskede bloggen har forfalt i mellomtida.Da var skolevalgene over - og i Troms har SV steget med 4,6%! Vi ligger nå på 3. plass etter Ap og Frp. Jævli bra jobba dåkker!!! Følgegrupper, debattanter, planleggere, alle medlemmer - dere er de desidert kuleste.På landsbasis har vi desverre gått ned med 0,6% - den svelger vi. Det virkelige valget gjenstår enda, og vi kan snakke mange til fornuft frem til da :)

I dag er det medlemsmøte til vanlig tid, 1800 på Rådhus 1b. Vi skal oppsummere skolevalgene, hva har funket, hva har ikke funket osv. Om noen har hørt teite beskyldninger så er det rom for vanskelige spm og gode svar. alltid. Ellers blir resten av dagens innhold en overraskelse, gled dere. det gjør jeg.

Igjen takk for råbra innsats, alle sammen, også sees vi på rådhuset :D

mkh
Elise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)