20 september, 2009

Kampen fortsetter

Jess, så var valget over, med en bitter-sweet rød/grønn seier.Overraskende nok gadd Harstad Tidende endelig å gi oss bittelitt oppmerksomhet - men det først på valgnatta. jubelbildene fra de rødgrønnes valgvake, og bildene fra Frepps valgvake på Utheim kan du se her

http://www.ht.no/bildeserie/article291520.ece?imageIndex=16#pageTop
og her
http://www.ht.no/incoming/article291460.ece :)

Siden SV er det minste regjeringspartiet må vi nok dessverre svelge mange kameler i de neste 4 årene, og uten Lena og Kirsti på tinget står Nord-Norge svakt. Dette betyr bare en ting, folkens; Vi må stå på enda hardere i de neste fire år for å vinne tilbake stemmer og gå frem som parti. SU i nord er i vekst, det går nok rette veien skal dere se.

Jeg er uansett strålende fornøyd med, og veldig stolt av Troms SUs fantastiske innsats.
Må bare si at jeg er ufattelig stolt over å sitte i styret for et så fenomenalt lokallag som Harstad/Kvæfjord, og enda mer stolt av alle personene som utgjør dette lokallaget. Takk for innsatsen alle sammen.

Vi har nå endelig hatt første innledning etter sommerferien, som ikke er relatert direkte til valget. Hogne fortalte kort, greit og interessant om miljøpolitikk og vi fikk en fin debatt etterpå rundt kollektivtrafikk, førerkort og bomstasjoner som miljøtiltak.
Vi var også så heldig å ha tre nye medlemmer med oss, som vi håper vil fortsette å komme:)

Ellers har vi store planer om å få feministisk selvforsvarskurs inn på Heggen og Stangnes for å kjempe mot seksuell trakassering og jeg vil oppfordre alle til å hjelpe oss i denne saken. Dette er en partinøytral sak, som alle kan være med på. SU har en forebyggende løsning på problemet, men du trenger ikke være enige med oss i alt for å være enig i dette.
Vi skal uansett prøve å få til et helgekurs i løpet av høsten og/eller vinteren, som er åpent for alle jenter i Harstad og omegn :)

Jeg har personlig tatt opp seksuell trakassering i elevrådet på Heggen og fått 17 stemmer for og 9 stemmer mot å ta saken på alvor og faktisk gjøre noe med det, og jeg er dermed nødt til å gjøre noe. Dette liker vi! Jeg håper jeg klarer å overbevise om at feministisk selvforsvar er noe man bør kunne klare å arrangere årlig eller halvårlig på Heggen. Men jeg kommer til å trenge hjelp for å få det til, og jeg regner med dere alle er med meg.

Og til slutt må jeg jo nevne at på torsdagens møte vil vi få en spennende innledning om innvandringspolitikk, et tema som virkelig har vært viktig gjennom valgkampen og som mange syns er veldig interessant. Innleder er enda litt uklart, men du skal nok se det kommer i boks straks. Dette bør ingen gå glipp av og vi håper alle på godt oppmøte.


Med et stort jøss
Andreas^^
og en varm hilsen fra resten av styret i Harstad/Kvæfjord SU

3 kommentarer:

  1. Herregud kor æ glede mæ til vi skal arrangere Fem.Selvf. i Harstad <3

    SvarSlett
  2. Må bare få gratulerer SV med et fantastisk godt valgresultat, både på stortingsvalget og skolevalget!:)

    SvarSlett
  3. Det gikk vel ikke helt som man håpet på for SV sin del, selv om man skal være glad for at de Rød-Grønne fortsetter. Stå på videre!

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)