18 august, 2009

Det beste fra sommerleir :)

Helluen folkens!

Huff, nå har det vært stille på bloggen alt for lenge, det må vi bare beklage. HKSU hadde 15 deltakere på SUs Sommerleir, og jeg som leder må få si at jeg var og er umåtelig stolt over dere! :) Her kommer i alle fall noen små historier og tanker fra en herlig uke på Risøya!


Detta har vært min første og beste sommerleir sålangt.
Heile leirn va awsome! Alt fra innledningen til konsertan. Fikk jo oppleve litt action og dramatikk også xD
Men det æ savne mæst må være lukta av antibac i matkøa :)
Glede mæ vilt og uhemma til næste leir!!
- Ingrid


Æ sei bære en ting; følelsn av å høre Obamasangen i matkøa...
- Kai Joar


I år va første gangen min på Sosialistisk Ungdoms sommerleir...
Og det va DRIIITARTIG! Noen av hovedeventene var vel... så og si alt:D Men om jeg må plukke ut noen ting så må det bli alle innledningene, og spesielt den om jernbane med Halgeir Langeland! creds creds creds! All den gode maten, alle folkene.. Stemninga og selvfølgelig at telt Nr2 til HKSU datt sammen xD
- Kristian


Jeg likte feministisk sjølforsvarskurs veldig godt. Og SU Grand Prix var morsomt! Også likte at jeg hadde sjansen til å møte så mange ulike mennesker, og alt dette var for "a good reason"! :)
- Yasaman


Det beste med sommerleiren var en natt da vi lå i lavvoen, og den raste sammen pga storm. Jeg kan fortsatt huske at jeg våknet av at Ingvild ropte noe sånt som; HAN VÅKNER IKKE! ALEKSANDER SOVER FORTSATT! Også at mange hadde panikk. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke le, for da hadde folk blitt litt sint tror jeg, så jeg begynte heller å le når vi kom til gymsalen vi skulle sove i istedet. Elise ble litt sur da..
- AleksanderSUmmerleir <3 (ser du hva jeg gjore der?! -.^ SU sommerleir i ett ?! he he : D... åh du så det med en gang -.-')

Skulle egentlig ikke dra på sommerleir, men etter en del masing og mer masing ble jeg med. Sommerleir var rett og slett konge, spesielt 80talls partye. Knalle farger, stort hår og dansing. Det var kult, levde jo ikke på 80-tallet, men nesten alle kunne alle sangene. Hehe. Tror jeg kommer til å huske den dagen LEEEENGE. Eller ikke bare den dagen, men hele uken. Alt fra da telte blåste/datt ned og vi måtte flykte "helt" til skolen, men også siste kveld med kos og latter : )
Savner ALLE fra leiren. Og gleder meg til neste år allerede ^^

-MieLinea <3Æ savne sommerleir som æ har savna Kvæfjordjordbæra di to siste uken, og æ glede mæ til neste leir som et lite barn i juletider. Om der e nån ting æ skulle ønske æ kunne få leve om og om igjen så må d bli den kvelden plenumstelte evakuertes, og vi dansa ute i to tima. Også følelsen æ fikk da Kakeland 1 slo Dynamo Akersgata i fotballturneringa! WOOOH! Herregud så hærligt, gjentaes neste år dåkker !:D
Æ savne adoptivbarnan vårres også... Klem til dåkker alle!
- ElisePS: Stian og Vibeke bakte Kvæfjordkake til oss, Stian holdt altså løfte sitt... Vi er stolte over deg, Stian, og vet at du aldri hadde klart det uten Vibeke :P! KLEM FRA OSS ALLE!

- HKSU

10 kommentarer:

 1. Så gøy å lese! Jeg er veldig enig med dere, men synes dere kunne nevnt kveldsbadinga og! :D Savner uka på sommerleir, skulle ønske det var en uke til i samme slengen. Håper jeg ser dere alle til neste år! :)

  SvarSlett
 2. Eg savne teatersportn! Spesielt det vi gjorde før vi framførte, det va utruli arti! Også syntes eg Erling Borgen va ekstremt bra og engasjerte vældi!

  SvarSlett
 3. Enig me begge. Nattebadinga va kos! men æ pådro mæ en forkjølelse som enda sitt igjen, d va jævli upraktisk :p Erling Borgen va fette vill - om æ får sei d sånn.

  SvarSlett
 4. Åhåhåh, da va so bra!
  Ærling Borgen var genial, Audun Herning var genial, resten av det politiske programmet var knall, Lady Moskow var fantastisk og sist, men absolut ikkje i det minste minst; SU Grand Prix med The Faret Sakariassen Exprerience og Maoblomane:D

  Sosialistisk helsing ifrao fjoradn, Albert^^

  SvarSlett
 5. Æ savne dokker alle sammen. Savne arbeidersangan rundt leirbålet, dem politiske innledningan, SU Grand Prix, Sentralstyre - cabareten, middag oppi bergveggen, grøftegraving rundt lavoen, NTL - buffan, konsertan, 80 - tallspartyet, flammeblåsing, spontan mssedans, Anti Bac, Ray Bans, Saft på plastdunk, Nattbad under stjernehimmelen mens man syng Internasjonalen, Sangen om Halgeir Langeland og masse mer =)

  HeeeeeeeYaaaaaa! hilsen Henrik.

  SvarSlett
 6. Vibeke <3 HKSU!

  SvarSlett
 7. Dette var definitivt den beste SUmarleiren eg har vore på hittil. Harstad/Kvæfjord SU utgjorde åleine ca. 5% av deltakarane og ca. 30% av stemninga, så det er vel ingen tvil om kva som er mine beste minner frå leiren: Det er kvar og ein av dykk der nordfrå, som heldt stemninga rundt meg på topp 90% av tida :)

  SvarSlett
 8. aaaw, herregud så fine dåkker e!:') Vibeke, Henrik, Kenneth - åh ALLE SAMMEN - pell dåkker nordover!!

  SvarSlett
 9. Avdeling Rio20 august, 2009

  ENDELIG. Har venta på denna bloggposten ei stund.
  Gla dåkker hadde det så førtreffelig, våge med min uflaks ikkje å håpe førr sterkt på å bli med neste år- Men det hadde vært toppers.

  Btw, va det den samme toginnledninga som på Troms SV sett årsmøte?

  SvarSlett
 10. Æ skal ha dæ på sommerleir - either way!

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)