13 juli, 2009

Sommerleirvors vol.2

Lørdag 11. juli dro rundt 12 stykker fra HKSU ut til Aspenesfjæra i Kvæfjord.


Nydelig vær var det, og vi fikk grilla pølser, cheeseburger og marshmallows! To modige våget seg også ut i vannet (KALDT!!).


(her syns jeg nesten de to bør navngis og avbildes: Elise og Ingrid var det.)På programmet var det snekring av sang til SU Grand Prix, quiz, grilling, enda mere eting, og bannermaling.


HKSUs bidrag til Grand Prix trenger vel fremdeles litt finpuss, men vi er godt påvei. Dog det er noget uklart om Kvæfjord skal brenne eller ikke… Sangsnekring er visst en aktivitet som helst bør gjøres når man er litt overtrøtt og har noen kilo sukker innabords. Tar det første kveld på leir, vi.


Flinke Elise hadde laget quiz med 8 spørsmål. Team Sprøstekt Løk (bestående av Ingrid og Andreas) vant overlegent med 8 poeng over Suppegjökarnas (Sofie og Ingvild. Beklager forresten for feilstavelse av lagnavnet :) 7,5 poeng. Ellers må jo Team Tallerken(Joakim og Vegar), Team Må-vi-ha-et-navn(Kai-Joar og Yasmin) og Team Apekatt(Inge og Kristian) gratuleres med emh… oppmøtet og innsatsen xD


Banneret fikk vi dessverre ikke malt ettersom det ikke kom til å bli tørt før vi skulle dra. MEN da har vi jo en ny unnskyldning til å samles igjen før sommerleir :D Dessuten er det ferdigtegnet, så da så.


Mot slutten så havnet vi alle nede på bergene, der vi satt å spiste potetgull og snop. Enkelte syntes det var gøy å kaste stein på hverandre :)Nærmere halv ti vendte alle hjem, blide og fornøyde med å ha vært så tett på naturen.

VI GLEDER OSS TIL SOMMERLEIR - FREM KAMERATER!!!- Ingrid

6 kommentarer:

 1. D va koseli dåkker! :) Glede mæ som en liten unge til leir nu, dåkker e den hærligste gjengen æ kunne fått me mæ!

  SvarSlett
 2. Hær trængs fleir kommentara ^^
  Så vi får se ka genialt æ tænke ut, næææh.
  Æ glede mæ baare SYYKT t såmmerleir, æ elske SU :D bæste fålkan så finnes :D

  SvarSlett
 3. D va dritgøy :D
  Einaste som kunne jort d bedre va om ALLE hadde bada :D

  SvarSlett
 4. å æ glede mæ foræstn åsså SINNSYKT t sommerleir :)

  SvarSlett
 5. Enig me ingrid på alle mulie måta. ALLE skulle bada! sæli Kai Joar som faktisk hadde meee sæ badetøy! pingle, heile gjengen :P

  SvarSlett
 6. Whiiii! Dæven kor æ glede mæ tel sommerleir med dokker <3

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)