25 juli, 2009

Første tropp på plass i Oslo... Snart sommerleir!

En trøtt fredag

Elise, 4 timer søvn. Kai Joar, 4 t. Marte og Markus, INGEN søvn siden torsdag... Flybussen gikk kl 5, men heldigvis stilte Thomas opp som sjåfør slik at vi slapp å bruke kollektivtrafikk... Flyet gikk kl 06.45, og reisen gikk greit utenom enkelte irriterende innslag (ekstremt pratesyke gamle damer og skrikende unger).

Da vi kom til Gardermoen strøk Elise avgårde i voldsom fart, og rakk et tog før resten av gjengen (det høres mye bedre ut enn at vi ikke rakk toget hun tok). Antakeligvis kunne hun bli observert på Karl Johan i full fart mot SU-kontoret før butikkene åpnet, mens Marte, Markus og Kai Joar satt og sløvet på flytoget.


Etter en liten tur oppom SU-kontoret, der vi fikk møtt noen av sentralistene, gikk turen ned til Oslo S der vi møtte hele resten av gjengen. Så tok vi trikken (atter en gang havnet Elise i trikken før oss andre, begynner vi å se et mønster?) videre til den private (!) videregående skolen Sonans i Oslo, der vi skal være frem til tirsdag. Forøvrig samme plass som resten av det fantastiske HKSU skal være sammen med oss fra mandag til tirsdag :)Etter litt fysisk føde var det klart for første innledning. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim snakket om de store miljøutfordringene verden og Norge står ovenfor, og hvordan SV i regjering har jobbet med dette. Deretter holdte nestleder i SV, Audun Lysbakken, en innledning om hvordan SV skal drive valgkamp i finanskrisetider. Og nå begynte søvnmangelen å slå inn for alvor...
Som vanlig på SU-samling begynte sultfølelsen å bli voldsom i timene før middag, så da vi endelig fikk spise ble energinivået betraktelig bedre. Dette resulterte i at alle fra HKSU stort sett var helt våkne gjennom hele innledningen til Mari, som handlet om hvordan man gjør det bra i en skoledebatt.

Da kvelden kom var det klart for sosiale aktiviteter, men på dette punktet var alle fjæringene og væringene så slappe at sjitprat på røykehjørnet og på sovesalen var det eneste vi egentlig orket... Vi klarte ikke engang å være våken frem til Joakim kom kl 01, så han møtte vi i stedet til frokost.

Nå er det lørdag, og vår flotte fadder Vilde har startet dagen med å holde en innledning om likelønn og likestilling, før vi satte i gang med aggressiv debatt i grupper. Nå sitter vi og hører på vår kjære leder Mali snakke om den norske skolen og verdens beste skole (altså fremtidens SV-skole).


Vi har 2 dager med intens skolering foran oss, og gleder oss til "ferie" fra mandags ettermiddag... Men enda mer gleder vi oss til resten av HKSU-gjengen kommer nedover samme dag, tid for sommerleir!! :D

Kameratslig hilsen (og klem) fra Kai Joar :)

10 kommentarer:

 1. Det er ikke det at det høres bedre ut at Elise hadde det mer travelt enn oss andre. Hun har det alltid mer travelt enn oss! Dette så vi på flytoget, på trikken, da vi skulle på butikken og til alle innledningene! Elise har det travelt!

  Koselige bilder!

  Hilsen Markus! :)

  SvarSlett
 2. Heeerlig innlegg Kai Joar. Liker at det ikke er noen bilder av Elise :D Det kommer vel nok av det etterhvert xD

  Hurra, jeg gleder meg til sommerleir. Forøvrig er innledninga til Mali veldig bra :D

  SvarSlett
 3. Æ GLEEEEDE mæ t sommerleir :D
  Trur æ skal ha min egen lille sommerleir heime i stua fram t mandag X)

  SvarSlett
 4. Jei! :D Kor flink dokker e! Husk kaffe MED koffein...

  SvarSlett
 5. Æ vill på sommerleir ;(

  SvarSlett
 6. Nu e d ikkje lenge igjen :D

  SvarSlett
 7. Vil også på sommerleir... Jaja, neste år!!!
  Savne dåkker allerede<3 Husk å helse alle kjente!

  Lol, såklart ho Elise har det meir travelt enn alle andre. Det e et jevla karaktertrekk jo :P

  SvarSlett
 8. Glede mæ også tell SommerLEEIr... Glede mæ så mye at æ får munnsår i magen!! :S

  Ellers ska æ vel pakke nåkka..?
  Åsså oppdrag på FLYET!! :D Ingrid og Marthe... Gleeed dåkkeeerrr...
  Og forøvrig alle andrre som skkaaaaaa.... !:D
  - Aleksander

  SvarSlett
 9. Haha, æ føle mæ beæra. Grunnen til at æ (som vanlig) va så mye raskere enn alle andre va denna gangen min elskede bagasje. Bag på ryggen, som veie 17 kilo, d e faen mæ tungt d :D æ skulle jo bare vente på resten på toge.. :( men så va dem så treig at toge gikk utn dem. så da så :)

  Æ GLEDE MÆ TIL LEIR, HKSU HAR DEN FINESTE DELEGASJONEN! <3

  - Elise (som i øyeblikke tar d ganske chill og skal spise middag ;)

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)