17 juni, 2009

Kosestund med HKSU:P (ja, vi snakker "avslutning" på torsdag...)


Så nærmer sommeren og ferien seg med stormskritt... Det er kanskje ikke så varmt at det gjør noe enda, men ferie betyr for mange av oss sommerjobb eller reising.

Dette betyr i grunn at det ikke blir faste møter i sommer :( men når det er sagt, så skal det også sies at vi ikke har tenkt å legge helt ned i denne tia. Det blir noen aksjoner og møter innimellom, og da får dere beskjed (:Vi må jo treffes litt før sommerleir, kanskje gjøre ferdig (for ikke å snakke om å lage flere) innslag til SU grand prix? (: Og dessuten skal vi hjelpe SV å stå på stand, det blir vel fort en dag i ferien det?

Før vi går over i denne midlertidige dvalemodusen så skal vi selvfølgelig ha ei avslutning. På torsdag blir d koooosestund me HKSU <3 Om stemninga er der så skal vi se HKSUfilmen igjen. Vi kommer oss nok ikke unna fotleken, og ellers så er det ganske fritt frem hvordan vi ønsker å gjøre det. Kom gjerne me forslag og innspill om det er noe som trenger pittelitt forarbeid.

Ta med litt snop til filmen om du vil det, sørg for å være så til de grader hyper og gira, også sees vi på torsdag :D

- Elise

1 kommentar:

  1. Æ SKAL TA ME NAMME! :D <3

    E sikker på at Shakespear pusta litt mellom verkan sine, en ferie e uungåeli. Revolusjon kan vi jobbe for litt på eigahånd i ferien! Bruk enhver anledning til å spre det gode budskap(: og husk; d e ikkje for seint å melde sæ på sommerleir...

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)