07 juni, 2009

kakevors 09!

Søndag 7. juni 2009 13:30

Nå sitter/står/LIGGER 14 fantastiske SUere på Borkenes skole. Piratskipet har lagt til kai etter en stormfull natt med mye turbulens. Nå snakker vi om EliseElg sin digre oppblåsbare dobbeltmadrass, som har vært piratskip gjennom helga.(Yarr sier Puyan).


Vi har nettopp hørt Arne Johan fra Kvæfjord SV holde en flott innledning om EU, og til tross for at vi er en søvnig gjeng så har vi alle lært mye. Konklusjon: Mer Arne Johan, mindre søndagsmorgen.

La oss forklare nærmere hvorfor vi er en så trett gjeng.

EliseElg og MarteMaur ditcha skolen på fredag for å planlegge konferanse. Jædda. Det ble etterhvert noe handling, og tradisjonen tro startet Kakvors (Ja, Sommerleirvors er omdøpt til Kakevors) tre kvarter etter programmet. Handlingen hadde aldri gått så bra om det ikke var for JoakimJungeldyrs fantastiske foreldre som lånte ut bil, så JoakimJungeldyr som faktisk er ca den eneste her med lappen kunne kjøre all maten. Takk <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_pp7Tw5IGpL0/Siv3PPbNyhI/AAAAAAAAAH8/uyrSycd0DnM/s1600-h/DSC03819.JPG">
Speaking of grandis - vi gikk ut rundt halv tolv for å leke Pizza! :D PuyanPanda og SimonSlange slåss om landegrenser og truet med atomkrig, mens resten var flinke og fulgte demokratiske regler. JoakimJaguar og KristianKlappeslange hadde union, men ble okkupert av SimonSlanges store imperie - slaget var tapt. Etter avstemning ble det vedatt at vi skulle inn å spise Kvæfjordkake. (Puyan Panda ble fratatt stemmerett da han terroriserte SimonSlange og EliseElgs territorier.)

Kvæfjordkaka ble selvfølgelig en stor suksess, og Kvæfjordkakesangen ble sunget gjennom hele måltidet til alles glede. Vi må si takk til EliseElgs mamma for at hun bakte kake til oss. Som vanlig var det et aktivt rom og et stillerom. Alle untatt SimonSlange sov på det aktive rommet. Han skulle opp 0400 for å komme seg sørover igjen, og EliseElg skulle vekke han. EliseElg forsøkte fortvilt å få forsamlinga til å holde kjeft så hun fikk sove noen minutter, men det var altså liv frem til hun måtte på vekkerunde. Da SimonSlange omsider var sendt avgårde med taxi kunne EliseElg legge seg på det aktive rommet, som nå på magisk vis var helt tyst.

Lørdagsmorgen - EliseElg og SofieSpurv slet hardt og lenge med oppvekking av folket. Det "stramme" programmet måtte følges, så etter frokost hadde vi workshop om "de andre partiene."


Så kom endelig fotballtreninga. PuyanPanda, vår beste spiller og kaptein på laget var desverre "permanent" skada, og fungerte som kommentator. MarteMaur tok etterhvert rollen hønemor og passet på alle stakkarene med idrettsskader.


Engasjemenetet var på topp hele tiden, og Team vs Team Krøll løp som besatt. Det var liten tvil om hvem som var best, krøllutpekte seg
tidlig.
Gullkorn fra kommentatorboksn, PuyanPanda tar av:

- Denna kampen e værre enn kampen mellom blindeforeninga og landsforeninga for kollsofre.
- Æ har sett bedre fotarbeid blandt rullestolbrukera!
- Sikt på ballan, ikkje ballen!!!!
- Balln e jo meir uttafor ban enn på ban!

Kakeland FK kommer GARANTERT til å stikke av med seieren på sommerleir i år, bare vent du!


Etter timesvis med heftig fotballspill var det tid for hinsides fantastisk suppe, laget av MarteMaur og PuyanPanda. Det var blomkålsuppe og tomatsuppe med bokstavmakaroni <3<3<3 Utpå dagen ble det Feminisme ++ Quiz med MarteMaur og EliseElg. Brøddeig bestående av SofieSpurv og IngridIlder stakk av med en overlegen seier, mens TeamPro.no som var KristianKlappeslange, MarkusMus og PuyanPanda tok andreplassen. MartheMammut måtte forlate oss etter Quizen, men hun fikk jo spise Kvæfjordkake på fredag, så helga hennes var komplett uansett.

Taco sto på menyen da vi skulle ha festmiddag. JoakimJungeldyr, JoakimJaguar, IngvildIsbjørn, YasminYort, IngridIlder og SofieSpurv var kjøkkenteamet som ble delegert av PuyanPanda. Tacoen var dødsgod, folk måtte ha seg en middagskvil.

Ole kristianOter gikk forbi skolen utpå kvelden og ble hijacked, han ble værende til søndag!!!

EliseElg ble sittende å klippe film fra 20:30 på kvelden til kl 0100. Stakkars, hun måtte sitte å høre på at de andre lekte og lo, for ikke å snakke om at Troms SUs bidrag til SU Grand Prix var under produksjon. Kake er sentralt.

Søndag 0100 var det tid for premiÆre. Filmen om HKSU var endelig ferdig. 32minutter om HKSU - filmen kan visst ikke beskrives med ord, den må oppleves.

Nå skjønner du kanskje mer om hvorfor vi er så utrolig trette. I skrivende øyeblikk hører vi MarkusMaursluker(tidl. mus) snorke i et hjørne av rommet. Vi er10 stk på piratskipet. Andreas Alzheimerspasient er...

Au, sier PuyanPanda. AndreasAlzheimerspasient har av en eller annen merkelig grunn forlatt sin enkle toetasjers madrass for å overfylle EliseElgs doble. KristianKatt(tidl. klappeslange)og IngridIguana (tidl. Ilder) har inntatt AndreasAlzheimerspasients madrass, dette var veldig lurt.

Nå har vi skrevet nok - vi skal rydde på kjøkkenet og synge litt.


Vi sees på Sommerleir!
Stor klem fra Troms SU (:

10 kommentarer:

 1. nice HKSU <333<3333<33

  SvarSlett
 2. JA:D
  ALT VAR MED!:D

  GENIALT!

  JA!:D

  Men savna BatMan-Plasteret mitt:(
  Har ingen minner fra det...

  SvarSlett
 3. Enig! Koseli helg, sommerleir blir konge (:
  Aleksander, æ jobbe me å laste opp batmanplastere på facebook, du får holde ut til d kommer dit ;)

  SvarSlett
 4. SAAATAN Æ E TRØTT NU...
  SINNSYKT BRA HÆLG, FOLKS
  Æ ELSKE HKSU :D :D

  SvarSlett
 5. faen da -.-
  Joakim hadde lågga inn på min pc -.-

  SvarSlett
 6. Sommerleir og revolusjon folkens - we're ready!!!! YARR

  SvarSlett
 7. Katrine Boel Gregussen08 juni, 2009

  Det både ser og høres ut som om dkker har hadd det artig:) Sku ønske eg kunne være der!
  Vess det e tell nåkka trøst, så har egspredd gode politiske vibrasjona tell familien min i konfirmasjon tell han Lillebror. haha:)
  Savne dåkker og gler meg tell å se dåkker igjen!
  Klem

  SvarSlett
 8. MartheMammut08 juni, 2009

  æ savne nu mæsjøl i dennan teksten:(
  e dettan en demonstrasjon førdi at æ førlot dåkker? shitman

  SvarSlett
 9. Hm - hele den deln me Quizn mangle jo O.o for der va du representert! skal fikse (:

  Katrine - bra (: vi savna dæ og <3

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)