17 mai, 2009

Fadderbesøk og MER FEMINISME!

På medlemsmøtet (som alltid er åpent for alle) torsdag 14. mai hadde vi besøk av vår kjære fadder, Vilde, fra Oslo. Ja, hun er søring, men nå er hun informert om at hun definitivt er en del av gjengen! <3

Vilde var invitert for å snakke mer utdypende om feminisme, og lære oss mer om forskjellige retninger og teorier. Lokallaget var enige for leeenge siden om at feminisme ville vi ha masse av, så det var naturlig med denne innledninga etter grunnskoleringa forrige uke.


Vi fikk høre om liberal, radikal, marxistisk, sosialistisk, postrukturalistisk, eksistensiell og queer feminisme (fikk jeg med meg alt nå?) Personlig må jeg få si at jeg synes det var veldig interessant, og jeg vet at jeg ikke er alene om det! Spennende teorier, men mange vanskelige ord å huske og sette seg inn i... Flott med noe å bryne seg på ;)


Oppmøtet var bra, hele 14 talte jeg, og fotleken ble såklart lekt. <3


Bare for å nevne litt fra resten av Vildes besøk:)På vei hjem tok vi rundtur og kjørte til Nupen, og Vilde var i ekstase over å ha vært på Norges mest romantiske plass (Helt sant faktisk, den er kåret av noen luringer). Ikke tid for midnattsol enda, men det var sol i alle fall!Vilde hadde uttrykt et ønske om å få bo i Kvæfjord, og siden jeg klarte å skaffe hjemmedag på fredag så passet det jo yppelig at flyet ikke gikk før 1800. Det ble noen timer sightseeing i Kvæfjord, og jeg tør påstå at Vilde ELSKER Kvæfjord. SU, is, sjokolade, merkelige karameller, smilehuset, fjæra og Trastad Samlinger skulle vel holde som stikkord for hva timene gikk til ;)


- Elise :)

7 kommentarer:

 1. Koppene og glassene på det øverste bildet detter jo nesten ut av bildet! :O

  Kult med besøk av Vilde! :D

  SvarSlett
 2. Ante ikkje at d fantes så mange typa feminisme :)Fantastisk inspireranes møte.. Vilde har d me å gjøre mæ ekstra engasjert :D
  Fikk dåkker forræstn den jojoen t å holde kjæft? xD

  SvarSlett
 3. Ja sant markus, fine greier;D

  og Ingrid, ja d gjor vi! men æ lure på om ho glemte å ta den me sæ? æ skal sjekke.

  SvarSlett
 4. Bilde nr. 2... bare enn har oppdaga at d taes bilde xD <3

  SvarSlett
 5. jaja, joakim, og han passe på å gjøre et nr av d! :P

  SvarSlett
 6. dette har ingen sammenheng.

  SvarSlett
 7. It you're gonna play this game..18 mai, 2009

  Kjære Anonym.
  Det har sammenheng NOK.

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)