05 mai, 2009

1. Mai - i Harstad og i Kvæfjord ;)

Bare tre tøffe SUere var våkene nok til å møte opp i årets 1.maitog i Harstad (og noen hadde rett og slett ikke anledning til å komme) Det gråe været fristet kanskje ikke, og i tillegg hadde det jo blitt ganske sent kvelden før... Kvæfjærdingene var ikke hjemme før 04:30 faktisk.

MEN til tross for et lunkent oppmøte, svaiet SUflaggene stolt i vinden hele veien fra torget til Nordic Hall.
Det var da LO som hadde satt istand et arangement med diverse appellanter. Bl. a. Martin Henriksen fra AUF.

Den godeste Henriksen hadde en travel dag, da han også var innom Kvæfjords feiring, som foregikk på ungdomshuset Fram. I tillegg talte flere andre, men ingen var så flinke som vår egen Elise, som dere sikkert skjønner ut ifra den supre apellen hennes nedenfor. Vår egen Inge underholdt med flinkt gitarspill, og selv om det generelle oppmøtet til toget var noe beskjedent, slo vi Harstad i SU-oppmøte, i og med at vi var fire :)


Kveldstid=GRATISBILLETTER til Che - The Argentine.

Og da vi kjørte gjennom byen fikk vi se noen fiiine bannere... lurer på hvordan de kom dit. For ikke å snakke om hvem som har laget dem, for de var riktig fine!

- Ingrid rapporterer fra Harstad og Sofie fra Kvæfjord. Bilder kommer fra Elise.

6 kommentarer:

 1. Digg! Takk sofie:p

  SvarSlett
 2. Petter kanskje? Jøss, næi... får finne nåkka anna06 mai, 2009

  Fantastisk folks

  Næste år ska Harstad ha størst oppmøte!
  kan jo kje være umuli sia vi e så mange fleir enn kvæfjæringan!

  SvarSlett
 3. btw - hovedparolen i Kvæfjord EIDE. "Lær av krisa - styr kapitalen!" i motsetning til i Harstad kor LO nekta folk å ha "nei til oljeboring i lo/ve".

  SvarSlett
 4. Nu va detkje nåkka mot oljeboring i Kvææfjorn heller, da...

  SvarSlett
 5. nei, men d va ikkje fordi man blei nekta d.. ? LO nekta jo å ha d der, og NUeran måtte lægge plakatan sine (som di tok me allikkavæl<3) utafor O.o

  SvarSlett
 6. Arbeidslaget hans Johannes Johannesen! Arbeidslaget hans Johannes Johannesen! Arbeidslaget hans Johannes Johannesen! Arbeidslaget hans Johannes Johannesen!

  :)

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)