30 april, 2009

5 om sommerleir :)


HKSU har allerede 11 påmeldte til sommerleir, og flere skal det bli! Jeg fikk nylig beskjed om at Troms er det fylket som er nermest målsettinga si totalt, åjada, vi er best ;)

I anledning mange førstegangs leirdeltakere fant vi ut at en 5 om sommerleir var på sin plass. Dvs 4 fra HKSU, og til slutt noen ord fra Stian. Vi har spurt folk om hvorfor de meldte seg på, og hva de gleder seg mest til.


Ingrid
Æ meldte mæ på førdi æ hørte så mye bra om d (blandt andre fra Elise, værdns bæste sommerleirmobiliserer.) Æ glede mæ mæst tel å møte masse nye kule fålk + alt d andre greiern og egentli... vanskeli å vælle bare en ting når førventningen e så høy! D bøøør bli bra!

Andreas
Sånn på stående fot vil æ si at æ meldte mæ på fordi SUeran e så utruli kul, og d høres så sykt bra ut! ekje sikker på ka æ glede mæ mæst til... Æ syns d hørtes nyttig og lærerikt ut. Elise sine tala har påvirka i stor grad, ho e ekstrem te å bygge forventninge!

Kristian
Teknisk sett var det Elise som meldte meg på sommerleir, men det hørtes dritkult ut, og nå får jeg sommerfugler i magen bare jeg hører snakk om det! Gleder meg til alt! Folkene, stemninga, innledninger og konserter. Har hørt så mye fint at jeg ikke har noen tvil - dette blir nok årets høydepunkt"Sofie
Æ har meldt mæ på te sommerleir fordi det høres fette kult ut og æ har innsedd at æ bare MÅ bli med. Æ glede mæ til alt! De morsomme folkan, sol, sommer og sosialisme.
Stian Skaalbones
Shit. Jeg begynner å innse hva det egentlig betyr at Harstad/Kvæfjord SU har over ti påmeldte på sommerleir. Som sikkert nevnt før på styremøter, lokallagsmøter og på fjesboka har jeg inngått et veddemål med div folk i lokallaget. Nå er det altså skjedd. Første kvæfjordkak skal serveres lokallaget på sommerleir. Mildt sagt en utfordring siden jeg ikke har bakt annet en toro brownie. Her er det bare å hive seg i treninga. Og for hver tiende person påmeldt er det altså ei til kake.

OK - er ikke jeg kakekonge på sommerleir så vet ikke jeg.

Velbekomme, Stian


- Elise^^

6 kommentarer:

 1. Kråka/Ante/Jøss/Andreas ... Ka du nu vil kalle mæ,,,30 april, 2009

  Lykke t, Stian. glede mæ t kaka :D :D
  Såmmerleira bi så jæveli bra :D

  Thumbs up, Elise.
  dritbra jåbb me å få fålk me :D

  SvarSlett
 2. :D Enig med Ante ^^

  Men detta e jo bare folk fra styre i HKSU XD + stian da. hihi.

  SvarSlett
 3. Aleksander the man30 april, 2009

  Værsågo Elise.
  Maskråka

  SvarSlett
 4. wtf xD

  Men i dag har vi jo fått vite om en påmeldt tel <3

  SvarSlett
 5. Ja - æ merka d rett før æ posta :S Men di va ikkje i styre da d blei laga!!! også va d ikkje så mange å velge mellom når man skulle ha gutta OG jente i en slags balanse...

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)