20 mars, 2009

Helsning frå Bergen!

Hei kjære kamerata heime! Her kommer ei hilsning i fra Bergen!

Akkurat nå er jeg på landsmøtet til SV i Bergen. Landsmøtet er det høyeste organet i SV, og det er skikkelig kult. Her taes mange av de viktige avgjørelsene om politikken til SV.

Vi er nå (kl. 01.06) akkurat ferdige for i kveld. Og i og med at jeg stod opp for å reise avgårde i morrest, kl. 04.15 har dette vært tungt, men gud, så gøy det har vært!

Her i Bergen skjer det masse spennende og dere kan se det live på nett fram til LM er over på søndag ved å gå til http://www.sv.no .

Se også gjerne på vg.no, dagbladet.no eller andre nettaviser. Her står det faktisk mye lurt. For eksempel dette.

Og om du liker twitter, og kan bruke sånne fancye ting vil jeg anbefale deg å gå dit og søke på SVLM.


Sånn ut av det blå må jeg tipse folk om å sjekke ut bloggen til Mina, og da spesielt Elise om å ta utfordringa til Mina som du finner der ;)


Håper dere hadde et flott medlemsmøte i dag, jeg ser fram til neste uke når vi skal planlegge tida framover, og da skal jeg benytte sjangsen til å fortelle litt om hva som har skjedd her i Bergen!


- Marte <3

(og ja jeg skal sjekke stavinga og skrive litt mer utfyllende når jeg er i en mer våken tilsand enn nå, håper dere tilgir meg <3 :)

2 kommentarer:

  1. Heisann! http://is.gd/odki Mer om Marte på LM

    SvarSlett
  2. så triiiveli!:)
    bra link der fra Frode forresten - sørg for å sjekke den alle sammen!

    SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)