29 mars, 2009

Harstad/Kvæfjord SU på sommerleir <3
Ja folkens. Nå har jeg bestemt meg for å ta utfordringen til Mina - nemlig å fortelle om Harstad/Kvæfjord SUs planer når det kommer til Sommerleir 2009 <3

Som mobiliseringsansvarlig for Troms SU til sommerleir, og som meg selv, synes jeg det er viktig at vi stiller sterkt. Det skal vi klare, glatt. Herregud vi er da de beste menneskene på jorda, det bør ikke bli noe problem.

Vårt første mål er å få minst 10 stykker fra HKSU på sommerleir. Hvorfor? Jo, tallet 10 er magiskt. Når vi når 10, så har Stian en jobb å gjøre! Stian (Isødes fadder sammen med Vilde) har nemlig lovt meg at hvis vi klarer 10, så skal han bake Kvæfjordkake til oss på sommerleir!!! Da jeg spurte han om hvilke muligheter det var for baking på Risøya, fikk jeg følgende svar: Det blir Kvæfjordkaka, om så æ må bære en komfyr me mæ på ryggen!

Så da er det ingen tvil dere, vi kan faktisk få se både Stian med en komfyr på ryggen, OG en herlig Kvæfjordkake! Det kan vel ikke bli bedre enn det? :p


Vi har foreslått for Sommerleirgruppa at det i år bør være et Nordlenningkurs. I fjor var det Sørlendingkurs - så nå er det vår tur, førr FAAN! (Ja, det siste bannskapet var lagt inn med fullt overlegg). Vet ikke helt jeg, skal vi lære søringene å banne ordentlig? Lære dem å bake Kvæfjordkake og kanskje? Jeg synes vi skal lære dem ironi også. Nå blir jeg snart lei av "NEI!? ER DET SANT, Å HERREGUUUUUD!" når jeg bare er ironisk. Vi skal nok lære dem ;)


Forøvrig skal vi kjøpe nytt telt til Isøde! Det blir stort. husker ikke antall, men et mangedameogmannstelt blir det i alle fall. og det skal fylles til randen <3 HKSU skal være i overtall der, ikke sant? :)

Så husker dere Ninjatreninga vår, den har jeg ikke tenkt å gå så dypt inn på her (verden er full av spioner). Bare fortsett å trene, underrepresentert IS NO MORE!

Jeg vet ikke med dere andre, men jeg er i alle fall stappfull av forventninger til årets sommerleir, og jeg gleder meg helt ubeskrivelig mye! Folkens - dette ble vi enig om på forrige medlemsmøte, ALLE skal melde seg på sommerleir!


Lusne 1100 kroner for sommerens vakreste eventyr, og da sa hun VAKRESTE! Sol, sommer og sosialisme, dette blir rått <3

Før jeg avslutter helt vil jeg utfordre Marita og Andreas til å skrive om sine forventninger til årets sommerleir, og gjerne fortelle om gode sommerleirminner fra tidligere :)

- Elise^^

8 kommentarer:

 1. Mwahaha. Ekkje vi allerede 11 påmeldte fra HKSU? ;D

  Sommerleir kommer tel å bli helt fantastisk <3 Æ håpe Marita og Andreas tar utfodringa ;)

  SvarSlett
 2. Joda marte, d kommer mer omsider ;) Har fått kommentar fra Stian - den kommer med restn av vår geniale idè <3

  SvarSlett
 3. Sommerleir blir DIGG! æ glede mæ så æ bli svimmel xD

  SvarSlett
 4. Kjenne at æ virkeli glede mæ nu!! Elise e sjukt go å skape førrvetninge :D :D

  SvarSlett
 5. Æ leve for sommerleir <3 D blir konge. alle førrventninge blir innfridd, ikkeno tvil. ;)

  SvarSlett
 6. Hehe, fantastisk! Tror HKSU snart må ha eget telt, dere blir så mange! Sees på leir!
  (ikke påmeldt? http://www.su.no/Sommerleir/index.html)

  SvarSlett
 7. Husk å sjekk ut sommerleirvideoen da! :D:D
  http://www.youtube.com/watch?v=AsEoapGdSjM

  SvarSlett
 8. http://maritamor.wordpress.com/2009/04/20/sommerleir/

  SvarSlett

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)