18 mars, 2009

Besøk av LO Ungdom og EU

I morgen, 19. mars, er det to spennende ting som hender! Først og fremst er det medlemsmøte i Harstad/Kvæfjord Sosialistisk Ungdom. Denne gangen kommer Tom Einar Karlsen fra LO Ungdom i Sør-Troms. Han skal snakke litt generelt om EU, og etterhvert mer om fagbevegelsens problemstillinger når det kommer til EU. Tom Einar er flink til å snakke, og han har mye bra å si, så det anbefales å ta turen innom kontoret for å høre på! Det hele starter klokken seks på ettermiddagen (kjent som 18:00 for udødelige). Dersom du ikke er helt sikker på hvor det er, er det et ganske greit kart på Google Maps. Klikk her for å se det. :)

Den andre spennende tingen som hender i morgen er at landsmøtet i SV (Sosialistisk Venstreparti) starter. Der har vi i Troms og/eller Harstad/Kvæfjord SU én representant, nemlig Marte. Vi håper hun gjør bra der, og ønsker henne lykke til på reisen! Samtidig er vi nok en god del mennesker som kommer til å være igjen hjemme, og da kan vi følge med på landsmøtet til SV på for eksempel Twitter. Det denne lenken gjør, er å gå til en søkeside som søker etter et "kodeord" på Twitter som er "#SVLM", og de fleste av de som twitrer fra landsmøtet kommer nok til å skrive "#SVLM" i tweeten sin. Dersom du ikke er helt sikker på hva Twitter er for noe, kan du sjekke Wikipedia sin artikkel om Twitter.

Da gjenstår det bare å ønske dere lykke til, og jeg håper at vi sees i morgen klokka seks! :)

1 kommentar:

Vær så snill og skriv et navn (omså et tullenavn) når du kommenterer. Det er kjedelig å lese at det er bare Anonymous som har kommentert, og det er også lettere å holde oversikt over hvem som sier hva. For å skrive navnet ditt velger du "Navn/nettadresse" "under kommenter som:" Takk skal du ha! :)